Tuesday, September 21, 2010

Ulang tahun dan hari Jadi

Tanggal 18 Jun 2010 lalu, genaplah aku dan dia berkenalan selama 8tahun...lama kan weh...macam2 da kami sama-sama harungi dan tempuhi...macam-macam pergaduhan dan kemesraan timbul antara kami...(cewah..ayat jiwang) huhu..Kami tak pernah pun sambut setiap tahun..cuma tahun ni lain sikit..sebab aku da kerja kan..so, macam2 la nak blei tuk dia kan..tapi aku tak beli yang special pun...aku just bagi cupcakes dan belanja dia makan chicken chop...sedap gakla kan..dekat Mama Chops Papa Grills, Stadium Paroi..Tapi gambar takda la..gamabr cupcakes je yang aku sempat tangkap..comel sangat...time tuh kan tengah sibuk world Cup..so, aku tempah cupcakes gambar bola...



Coklat love..cute

Cupcakes bola...


Pada bulan depannya pulak iaitu 5hb Julai 2010, hari jadi si dia yang ke 24..aku, dia, housemate aku, kakak n bf serta adikku n gf celebrate besday dia di Damansara...Kami cuma pergi karaoke, makan-makan pastu balik..Memang kelakar sangat masa tuh..mula-mula nak sambut masa karaoke tapi xbole plak sebab orang tuh tak bagi bawak kek...cis, belagak punyea orang..memang tak nak da pergi situ..sound sistem xbagus langsung...So, nak sambut kat kedai..ujan plak masa tengah makan...last2 sambut kat umah jer...ahahha...terkejut muka si dia...kelakar sangat...aku nyanyi lagu tuk dia...terkedu muka dia...pastu aku bagi dia sepasang cincin untuk aku dan dia..suka sangat dia..yela weh aku da xtau nak bagi apa da..tiap tahun aku bagi sampai da xtau nk bagi apa..last2 aku bagi cincin je..ehehe.....Dorang sume tepuk tangan and kitorg makan kek..nyummy.>Sedap!!

Eppi besday sayang..:)



2 comments:

  1. suke2.. hehehhe.. :D giler lama weeii.. bagus2..

    ReplyDelete
  2. hehehe..tenkiu2...doa kan kami cpat2 ye..ehehe

    ReplyDelete