Tuesday, October 26, 2010

Hp Idamanku..

Aku ada minat kat handphone ni..satu Blackberry Curve 3g..Okay..tuh jer yang aku mampu k..tak dapat nak beli yang mahal sangat..Satu lagi pulak aku minat Nokia E5..tapi sebenarnya aku more prefer pada BB Curve 3g dari Nokia E5...Sebab sekarang ni ramai jugak kawan aku pakai BB..So, senang nanti nak BBM..cewah..padahal belum beli lagi..da berangan nak BBM bagai..Iskk..Iskk..huhu..Em..aku bukan sengaja nak pakai baru...Hp aku sekarang ni..Sony Ericsson K770i tu..keypad dia da azab sangat..konon cam aku ni gila sms la kan..sedangkan aku bukan rajin msg mr.Y pn..ha...kantoi ko msg laki len..okay..senyap jangan btau dia okay..hehe..So, balik pada cerita nak beli hp baru..aku patutnya nak beli bulan ni..tapi disebabkan ada hutang ngan kawan aku masa kat Bandung aritu..okay..tuh bahana shopping tak hengat dunia..sampai ko pinjam duit kawan..langsung tak jadi beli bulan ni..tangguh lagi bulan depan..adess..asik tangguh je..sampai bila nak beli oi..Okay, aku nya perangai kalo tuh yang aku nak memang aku akan dapatkan even lambat..huhu..insyaAllah..before thun depan aku beli..



Nak sangat beli ni..ade 3g..nanti leh 3g ngan budak tecik tuh..



Nokia E 5..smart jugak..hurm..

So, aku tak tau nak yang mana satu..hurmm..plis...plis..pilihkan tuk aku..hee..


4 comments:

  1. ahaha..nk jgk!!!!!!!!!!!!insyaallah..akn ku dapatkn..saba ye

    ReplyDelete
  2. ninie...ko da survey da harga bb curve 3g??

    ReplyDelete
  3. fathi:aku da survey..tp lg mcm mahal je..hurm...

    ReplyDelete